A Herosz Fehérvári Állatotthon 9 év feletti kutyái

Felismered ezt a gyöngyörű, 68 cm-es marmagasságú kan kutyát? 2011. márciusában született, és már 2016. 03.25-e óta vár egy szerető gazdára.
Bitang
Boni
Betyár
Bubi
Ki ő? Gazdája halála miatt került be, nagyon megviselte a változás, két hónap után kezdett feloldódni, ma már jól érzi magát, de egy szerető gazdi nagyon hiányzik neki.
Betyár
Bogár
Boni
Bubi
Az egyik legnagyobb labdaművészünk, a legjobban azt szereit, ha a fülét vakarjuk. Mi a neve?
Pali
Pisti
Pityu
Pepi
Lassan 14 éves, ő most a legidősebb kutyánk. Megőrizte játékosságát, mindig hoz valamit, ha odamegyünk hozzá: kavicsot, labdát, az edényét. A lényeg, hogy foglalkozzunk vele. Hogy hívják?
Rex
Mex
Tex
Veszt
Telepőrző kutyából lett a mi kedves mackónk ez a boxer keverék. Az idegenekkel szemben tartózkodó, talán ezért nem figyeltek még fel rá. Mi a neve?
Boni
Toni
Bubi
Betyár
Elhanyagolták, bőrbetegségét nem kezelték, majd a gazda halála után az örökösök azonnal megszabadultak tőle. Szeretet-éhes, nagyon hálás kutya. Ki ő?
Simi
Luna
Samu
Buksi
Kissé makacs beagle keverék, aki semmiből nem maradhat ki, minden érdekli. Mi a neve ennek a 10 éves kan kutyának?
Bibi
Boni
Mumi
Bubi
0
{"name":"A Herosz Fehérvári Állatotthon 9 év feletti kutyái", "url":"https://www.quiz-maker.com/Q4DTKTZ","txt":"Felismered ezt a gyöngyörű, 68 cm-es marmagasságú kan kutyát? 2011. márciusában született, és már 2016. 03.25-e óta vár egy szerető gazdára., Ki ő? Gazdája halála miatt került be, nagyon megviselte a változás, két hónap után kezdett feloldódni, ma már jól érzi magát, de egy szerető gazdi nagyon hiányzik neki., Az egyik legnagyobb labdaművészünk, a legjobban azt szereit, ha a fülét vakarjuk. Mi a neve?","img":"https://cdn.poll-maker.com/53-1976118/bety-r.jpg?sz=1200-00000006211000005300"}
Powered by: Quiz Maker