Mit tudsz az ötkarikás játékok nyolcadik napjáról?

Milák Kristóf fantasztikus úszással, új Európa-rekordot felállítva lett ezüstérmes 100 méteres pillangóúszásban Tokióban. Ki tartotta az eddigi kontinens-csúcsot?
Cseh László
Milorad Csavics
Andrij Szerdinov
Jevgenyij Korotiskin
A férfiak gumiasztal döntőjében melyik nemzet sportolója nyerte meg az aranyérmet?
Kína
Új-Zéland
Fehéroroszország
Kanada
Hányadik helyen végzett a Bragmayer Zsanett, Bicsák Bence, Kovács Zsófia, Tóth Tamás alkotta magyar triatlon vegyesváltó csapat?
11
12
13
14
A magyar női kardcsapat három ázsiai országgal sem bírt a csapatversenyen, így a 8. helyen végzett. Melyik nemzet ellen vesztette el a 7. hélyért zajló helyosztót?
Kína
Japán
Dél-Korea
Nepál
Ki szerezte a legtöbb gólt a magyar férfi vízilabda-válogatottból az Egyesült Államok elleni csoportmeccsen, amelyet a magyarok nyertek 11-8-ra?
Varga Dénes
Vámos Márton
Hosnyánszky Norbert
Manhercz Krisztián
Három jamaikai sprinter uralta a női 100 méteres síkfutás döntőjét, így a karibi ország kisajátította a dobogót. Ki vihette haza az aranyérmet?
Yanique Thompson
Shericka Jackson
Elaine Thompson-Herah
Shelly-Ann Fraser-Pryce
Melyik ország nemzeti csapata ellen szerezte meg az első győzelmét a tokiói olimpián a magyar női kézilabda-válogatott?
Svédország
Spanyolország
Franciaország
Brazília
0
{"name":"Mit tudsz az ötkarikás játékok nyolcadik napjáról?", "url":"https://www.quiz-maker.com/QE0BL89BV","txt":"Milák Kristóf fantasztikus úszással, új Európa-rekordot felállítva lett ezüstérmes 100 méteres pillangóúszásban Tokióban. Ki tartotta az eddigi kontinens-csúcsot?, A férfiak gumiasztal döntőjében melyik nemzet sportolója nyerte meg az aranyérmet?, Hányadik helyen végzett a Bragmayer Zsanett, Bicsák Bence, Kovács Zsófia, Tóth Tamás alkotta magyar triatlon vegyesváltó csapat?","img":"https://cdn.poll-maker.com/GI/68-2982589/afot204u3a5mbf2zeg.gif?sz=1200-00000000001000005300"}
Powered by: Quiz Maker