A Herosz Fehérvári Állatotthon macska szépségei

Jelenleg ő a legrégebbi lakója a macskaháznak, 2017.11.19-én érkezett. Nagyon nehezen oldódik, de megszokott környezetében már otthonosan érzi magát, a sok változást nehezen viseli. Ki ez a 4 éves nőstény macska?
Hédi
Lucy
Mica
Aidi
2017.12.11-én érkezett Fő Egerészünk, aki úgy igazából mostanában kezdett nyitni felénk. Nagyon ügyes, eleven kandúr, 5,5 éves. Ki ő?
Répa
Retek
Mogyoró
Rigó
Kiváló egerésző macska ez a kandúrunk is, már több, mint 2 éve várja szerető családját. Mi a neve?
Jolly
Joker
Bucó
Kucó
Nem egy társasági lény ez a 2,5 éves nőstényünk. Nyugodt, csendes otthonra vágyik, ahol csak őt kényeztetik, de nincs állandóan a középpontban. Mi a neve?
Lucy
Luca
Tita
Fitti
Nálunk nőtt fel ez a selymes bundájú nőstény, hiszen 5 hónapos korában érkezett, ma pedig már elmúlt 2 éves. Idegenekkel bizalmatlan, remekül érzi magát nálunk, így nehéz számára a gazdakeresés. Ki ő?
Aida
Riti
Titi
Aidi
Gazdája halála miatt került be ez a 7 éves nőstény. A szeretett lény elvesztése, a környezet változás nagyon megviselte. Lassan, de oldódik. Mi a neve?
Vica
Tika
Mica
Muri
Gazdája ott hagyta egy üres telken, előtte se sok szeretetet kaphatott, mert nagyon félénk macska. A minap kalandra vágyott és kisurrant a macskaházból, majd rájött, hogy a külvilág milyen félelmetes. Azóta jobban értékel bennünket. Ki ez, a lassan két éves kandúr?
Burgi
Suba
Kucó
Bucó
Két hónaposan az anyjával, és testvérével érkezett. A kezeink között nőtt fel, de rajtunk kívül nem akar más emberek felé nyitni. Mi a neve ennek az egy éves nőstény cicának?
Fitti
Paulina
Riti
Aidi
0
{"name":"A Herosz Fehérvári Állatotthon macska szépségei", "url":"https://www.quiz-maker.com/QFELCXF","txt":"Jelenleg ő a legrégebbi lakója a macskaháznak, 2017.11.19-én érkezett. Nagyon nehezen oldódik, de megszokott környezetében már otthonosan érzi magát, a sok változást nehezen viseli. Ki ez a 4 éves nőstény macska?, 2017.12.11-én érkezett Fő Egerészünk, aki úgy igazából mostanában kezdett nyitni felénk. Nagyon ügyes, eleven kandúr, 5,5 éves. Ki ő?, Kiváló egerésző macska ez a kandúrunk is, már több, mint 2 éve várja szerető családját. Mi a neve?","img":"https://cdn.poll-maker.com/53-1976218/a-h-di.jpg?sz=1200-00000015301000005300"}
Powered by: Quiz Maker