Kultúr Fröccs - Jóbarátok-kvíz második menet

„Tudjátok, mit? Megfogadom, hogy idén boldog leszek. Idén boldoggá teszem magam."
Ross
Pheobe
Joey
„Van rajtam egy kis plusz, és örülök neki!"
Monica
Joey
Chandler
„De hogy csókoljam meg úgy, hogy ne vegye észre, hogy imádom?"
Pheobe
Ross
Rachel
„Mi meg csak itt ülünk. Ha meghalnék, az emberek csak onnan tudnák, hogy éltem, hogy a seggem nyoma itt maradt ezen a fotelon... Csinálnunk kell valamit! Valami nagyot!”
Chandler
Ross
Günther
„Végiggondoltátok, miről mondtok le? Nem költözhettek ki a városból! Mi lesz, ha hajnalban kínai kaját akartok, vagy egy hamis Rolexet, ami az első esőnél beázik! Vagy, ha egy ázsiai ribit akartok, de azonnal?!”
Joey
Phoebe
Chandler
„Tudtam, hogy szereted!! Menj ki a reptérre, és mondd meg neki! Lehet, hogy épp akkor kapod el, amikor bemegy a tranzitba! Utánafutsz és azt ordítod: SZERETLEK!”
Monica
Ross
Pheobe
„Hogy is érzem magam? 3 méter kaki, és alatta én...”
Ross
Chandler
Rachel
„A gitár azt akarja, hogy pengesd! És a bringa meg azt, hogy hajtsák! És ha nem hajtod, akkor megölöd a lelkét! A bringa meghal...!”
Pheobe
Ross
Joey
„Te pizzát rendeltél nélkülem?!”
Monica
Joey
Ross
„Éreztem, hogy valami baj van, tegnap egyáltalán nem nőtt a körmöm.”
Rachel
Joey
Phoebe
0
{"name":"Kultúr Fröccs - Jóbarátok-kvíz második menet", "url":"https://www.quiz-maker.com/QJ9TN149","txt":"„Tudjátok, mit? Megfogadom, hogy idén boldog leszek. Idén boldoggá teszem magam.\", „Van rajtam egy kis plusz, és örülök neki!\", „De hogy csókoljam meg úgy, hogy ne vegye észre, hogy imádom?\"","img":"https://cdn.poll-maker.com/GI/50-1726191/113pojxearxkbm.gif?sz=1200-00000006251000005300"}
Powered by: Quiz Maker