Ce fel de cititor ești?

Regăsirea în unul dintre personaje sau în acțiunea cărții te pot determina mai tare să continui lecturarea acesteia. Dacă nu te regăsești în vreun personaj sau în acțiune, mai continui citirea cărții?
Da
Nu
Să fim realiști ne ajută sa percepem cu ochii realității ceea ce se petrece în jurul nostru, dar și imaginația are un rol destul de important. Aceasta ne ajută să ne mai detașăm de cotidian și să pășim într-o lume în care orice este posibil. Tu preferi cărțile ce te țin mereu cu picioarele pe pământ și nu te teleportează într-o lume a tuturor posibilităților?
Nu
Da
Multe dintre personaje pot avea un simț sensibil dezvoltat și asta ne poate face să le trăim sentimentele pe parcursul lecturii. Îți place să citești cărți ale căror personaje sunt pline de sentimente multiple?
Da
Nu
Pe parcursul lecturii unei cărți ce aparține genului fantasy mulți încep să se transpună, teleporteze în lumea creată de autor. Dar sunt anumiți oameni ce rămân cu picioarele pe pământ și la ideea că acele tărâmuri nu există, fiind doar rodul imaginației scriitorului. Tu te transpui în lumea acelor personaje crezând că ținutul lor chiar există?
Nu
Da
Mulți dintre noi, atunci când citim o carte polițistă, încercăm să deslușim misterul acesteia ducând toate dovezile către personajul cu probabilitatea cea mai mare de a fi făptașul. De asemenea, sunt persoane care nu experimentează acest lucru, ci doar vor să se lase suprinse de finalul propus de autor, fără a-și crea propria teorie. Tu când citești o astfel de carte îți creezi propria teorie?
Da
Nu
Cărțile romantice sunt predominate puternic de sentimente multiple. Unele persoane sunt trup și suflet alături de personaje, în timp ce altele privesc totul dintr-o perspectivă neutră, gândind că e doar ficțiune. Tu ești alături de personaje și cu sufletul la gură?
Nu
Da
Mulți dintre autori au obiceiul de a ucide personaje pe parcursul unei cărți. Cititorii pot fi frustrați de acest lucru, fiind atașati de respectivul personaj, astfel întrerupând lectura. Tu îți continui lectura după un astfel de eveniment?
Da
Nu
{"name":"Ce fel de cititor ești?", "url":"https://www.quiz-maker.com/QX3HIG6","txt":"Regăsirea în unul dintre personaje sau în acțiunea cărții te pot determina mai tare să continui lecturarea acesteia. Dacă nu te regăsești în vreun personaj sau în acțiune, mai continui citirea cărții?, Să fim realiști ne ajută sa percepem cu ochii realității ceea ce se petrece în jurul nostru, dar și imaginația are un rol destul de important. Aceasta ne ajută să ne mai detașăm de cotidian și să pășim într-o lume în care orice este posibil. Tu preferi cărțile ce te țin mereu cu picioarele pe pământ și nu te teleportează într-o lume a tuturor posibilităților?, Multe dintre personaje pot avea un simț sensibil dezvoltat și asta ne poate face să le trăim sentimentele pe parcursul lecturii. Îți place să citești cărți ale căror personaje sunt pline de sentimente multiple?","img":"https://www.quiz-maker.com/3012/images/ogquiz.png"}
Powered by: Quiz Maker